تست‌ های تشخیص بارداری

هورمون گنادوتروپین کوریونی انسانی (β- hCG)  یک هورمون گلیکوپروتیینی است که توسط سلول های تروفوبلاست که منشا جفت هستند، در مدت کوتاهی بعد از لقاح و تشکیل سلول تخم (زیگوت) و جایگزینی آن تولید می‌شود.
این هورمون معمولا 6 روز بعد از لقاح و بارور شدن تخمک در بدن ساخته می‌شود. در شروع بارداری میزان هورمون گنادوتروپین کوریونی انسانی (β- hCG‌) به سرعت زیاد می‌گردد.
در شرایط غیر بارداری افزایش این هورمون می‌تواند شاخص به‌ روز  تومورهای سرطانی مانند سندرم پارانئوپلاستیک باشد.

تست تک مرحله‌ای حاملگی حنان طب پارس (HTP) یک روش ایمنوکروماتوگرافی ( Immunochromatographic assay) جهت تشخیص کیفی هورمون گنادوتروپین کوریونی انسان (β- hCG) در نمونه ادرار انسان می‌باشد و به تشخیص حاملگی کمک می‌کند. افزایش سریع هورمون گنادوتروپین کوریونی انسانی (β- hCG) در اوایل دوران بارداری مارکر بسیار مناسبی برای تشخیص بارداری است.
شرکت حنان طب پارس (HTP) تست بارداری را به سه شکل نواری، کاستی و خودکاری تولید می‌کند.

تست هلیکوباکترپیلوری (H.pilory)

تست (H.pilory) یک تست تک مرحله‌ای صحیح است که بر اساس روش ایمونوکروماتوگرافی (Immunochromatograghy Assay) عمل می‌کند. باکتری (H.pilory) می‌تواند سبب ایجاد اولس یا گاستریت در بیماران گردد. از علائم این عفونت می‌توان به سوزش معده، افزایش سطح اسید معده و گاستریت اشاره کرد. کاهش وزن و استفراغ خونی نیز در برخی بیماران مشاهده می‌شود. این عفونت حدود 75% از مردم دنیا را درگیر کرده است. ابتلا بلندمدت به این بیماری می‌تواند مخاطره‌ی ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد. حضور سابقه‌ی فامیلی ابتلا به انواع سرطان، بویژه سرطان جهاز هاضمه می‌تواند این مخاطره را افزایش دهد، به همین دلیل انجام تست تشخیص سریع هلیکوباکتر پیلوری شرکت حنان طب پارس بصورت دوره‌ای به شدت توصیه‌ می‌شود.

تست‌ های تشخیص بیماری‌ های قلبی

تروپونین‌ها یک خانواده از پروتئین‌های موجود در فیبرهای عضلانی اسکلتی و قلبی هستند که باعث انقباض ماهیچه‌ای می‌شوند.

آزمایش تروپونین، سطح تروپونین خاص قلبی را در خون اندازه‌گیری می کند تا به تشخیص آسیب‌های قلبی کمک کند. سه نوع پروتئین تروپونین قلبی وجود دارد‌: تروپونین C، تروپونین T و تروپونین (cTnI) I.

آزمایش تروپونین در درجه اول به منظور تشخیص حمله قلبی و رد کردن شرایط دیگر با علائم و نشانه های مشابه درخواست داده می‌شود و برای این منظور اندازه گیری تروپونین (cTnI) I انجام می‌شود. وقتی یک فرد مبتلا به حمله قلبی می‌شود، سطح تروپونین (cTnI) I اختصاصی قلب در عرض 3 یا 4 ساعت پس از آسیب در خون افزایش می‌یابد و ممکن است برای 10 تا 14 روز بالا باقی بماند.

آزمایش کراتینین فسفوکیناز (CKMB):

آزمایش کراتین فسفوکیناز یا به اختصار (CK-MB) یک نشانگر قلبی است که برای تشخیص انفارکتوس حاد قلب کاربرد دارد و میزان آنزیم کراتین کیناز اختصاصی موجود در عضلات قلب را در خون بیمار اندازه‌گیری می‌کند. افزایش (CK-MB) از زمان حمله قلبی به شرح زیر است: حدود 3 تا 6 ساعت پس از شروع درد قفسه سینه، (CK-MB) به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد. در افراد مبتلا به حمله قلبی حدود 6-3 ساعت پس از شروع درد قفسه سینه، CK-MB به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.

تست‌‌های تشخیص تخمک‌ گذاری

تخمک‌گذاری یا اوولاسیون به معنای آزاد شدن اووسیت ثانویه از تخمدان است که اغلب یک‌بار در طول زمان قاعدگی فرد رخ می‌دهد. زمانی‌که اووسیت ثانویه آزاد شد و وارد لوله فالوپ گردید بیشترین احتمال برای باروری وجود دارد به همین دلیل یکی از بهترین روش‌ها برای کنترل موثر زمان بارداری تشخیص زمان تخمک‌گذاری است. همزمان با هر بار آزاد شدن اووسیت ثانویه ، افزایش سطح سرمی هورمون فاز لوتئال (LH) صورت می‌گیرد . هورمون فاز لوتئال (LH) نقش اساسی در تحریک تخمک گذاری و آزاد شدن اووسیت ثانویه را دارد. کیت تخمک‌گذاری حنان طب پارس (HTP) میزان هورمون فاز لوتئال (LH) را که پیش از تخمک گذاری رخ می‌دهد شناسایی می کند این کیت به سه شکل مختلف نواری، کاستی و خودکاری تولید می شود. برای مشخص کردن زمان انجام این تست ابتدا باید طول دوره قاعدگی فرد مشخص شود. معمولا با توجه به سابقه چند ماه گذشته می توان طول دوره قاعدگی را مشخص نمود. طول دوره را از اولین روز شروع قاعدگی تا روز قبل از آغاز قاعدگی بعدی در نظر می گیرند و روز انجام تست طبق جدول زیر مشخص می شود. به عنوان مثال اگر دوره قاعدگی فرد در تاریخ سوم ماه شروع شده باشد، می‌بایست 11 روز بعد یعنی در تاریخ 13 ماه، شروع انجام تست باشد که تا تاریخ 17 ماه ادامه می‌یابد.

تست های تشخیص خون مخفی در مدفوع

تست بر اساس روش ایمونوکروماتوگرافی جهت تشخیص کیفی خون مخفی درنمونه مدفوع می‌باشد، که برای استفاده تشخیصی خارج از بدن انسان (in-vitro) و جهت استفاده در مراکز ارائه دهنده خدمات پزشکی کاربرد دارد.خون مخفی در مدفوع ممکن است نشان دهنده برخی بیماری‌ها باشد. در مراحل اولیه مشکلات دستگاه گوارشی از جمله سرطان کولون، زخم معده، هموروئید، کولیت، دیورتیکولیت و زخم هایی که بدون هیچ علتی ایجاد می‌شود باشد. توده‌های تشکیل شده در دیواره روده بزرگ و یا راست روده که پولیپ نامیده می‌شود، با شناسایی خون مخفی موجود در مدفوع قابل ردیابی است.